Реномираната компанија БИМФООД ДОО ПРИЛЕП има потреба од работници

0

phpThumb_generated_thumbnail1-1024x328

Реномираната компанија БИМФООД ДОО Прилеп, има потреба од Работници во производство од Прилеп и околните градови Македонски Брод и Крушево. Познатата печуркара меѓу граѓаните на Прилеп обезбедува организиран превоз и најредовна плата за бараните работници. Заинтересираните кандидати можат да се пријават секој работен ден од 7 до 15 часот на телефонскиот број: 048/455-554 и 076/463-786, или на е-mail адресата tanja@bimfood.com.

За подетално објаснување на условите за вработување во компанијата и запознавање со истата, БИМФООД ДОО Прилеп организира средби со заинтересираните кандидати и тоа:

Во Македонски Брод на 04.04.2016 година (понеделник) во 13 часот во просториите на општина Македонски Брод.

Во Крушево на 05.04.2016 година (вторник) во 13 часот во просториите на Агенцијата за вработување.