ПРОМО: Програма за 51-то издание на театарските игри во Прилеп

0

13346856_1065589226862808_7475163644834250181_n

ОД 10-17 ЈУНИ ПРИЛЕП ЌЕ БИДЕ ДОМАЌИН НА 51 ИЗДАНИЕ НА ТЕАТАРСКИТЕ ИГРИ.

Ова е програмата за 51-от Македонски театарски фестивал “Војдан Чернодрински”.

13344651_1065589230196141_613779158960648067_n