Погледнете го трејлерот за хоророт “Wish Upon” : Внимавајте што посакувате, може да ви се исполни

maxresdefault

Внимавајте што посакувате, може да ви се исполни. Неодамна е објавен краток трајлер кој ја открива приказната за млада девојка која со помош на мистериозна кутија, открива моќ која предизвика патење и уништување на животот.

 Улогите ги толкуваат Шерлин Фен, Џои Кинг, Шенон Пурсер и друг, а премиерата е закажана за 30 јуни 2017 година.

Ф.Г.