Отворен е оглас со нови 125 работни места

0

logo

Најголемиот работодавец во македонското приватно здравство отвори оглас за нови 125 работни места.

Огласот е отворен за работни места од повеќе области и тоа: доктори специјалисти, доктори општа пракса, менаџери, административен персонал, медицински сестри, медицински техничари, лаборанти, оператори и  логистика.

За потребните квалификации и услови кои треба да ги исполнувате можете да прочитате ТУКА