Од трејлерот на новиот хорор филм “It” ќе имате кошмари

stephen-king-it-movie

Од трејлерот за новиот хорор филм “It”, базиран на романот од Стивен Кинг од 1986 година, ќе имате кошмари.

Приказната за група деца кои се тероризирани од кловнот Пенивајс би требало да биде прикажана во септември, а веќе сега може да се заклучи дека станува збор за многу страшен филм.

Ф.Г.