Објавен е новиот трејлер за “Спајдермен” – Се очекува да биде најдобар до сега

spider-man-homecoming-header

Новиот филм за Спајдермен доаѓа ова лето, а Марвел и “Sony Pictures” го објавија новиот трејлер кој изгледа феноменално.

Том Холанд ќе ја има главната улога во филмот “Spider-Man: Homecoming”, откако претходно имаше улога во филмот “Captain America: Civil War”.

Роберт Дауни во филмот ја има улогата на соработникот на Спајдермен Тони Старк, додека Мајкл Китон ќе ја има улогата на главен негативец.

Ф.Г.