(ВИДЕО) Никол Кидман ќе ги воодушеви сите во новиот филм “The Beguiled”

beguiled.png

Колин Фарел, Никол Кидман, Кирстен Данст и Ели Фенинг ќе ги воодушеват љубителите на добри филмови. “The Beguiled” ќе биде пуштен во кината на 23 јуни.

Филмот се темели на романот на Томас Кулинан и во него е претставена возбудлива приказна на школото за девојки од 1864 година.

Дејството се одвива за време на Граѓанската војна, а прикажана е љубовната приказна меѓу заробен војник и девојка од конфедерацискиот интернат.

Ф.Г.