Направил балони од сапуница и ги пушташе по овие минусни температури: Еве во што се претворија (ВИДЕО)

0

ice_bubbles_ii

Ова момче ги искористи ниските температури за да направи интересен експеримент. Името тој правеше балони од сапуница и нема да верувате во што се претворија.

Ова можете и сами да го направите.