Момче и девојка пронајдени мртви во мотел во Битола

0

111

Две починати лица вчера се пронајдени во мотел во Битола. Според првичните информации на полицијата тие пред неколку дена ја изнајмиле собата, јавува битолската телевизија„Тера“.

Станува збор за лица од Битола, машкото родено 1982 година, а женското лице родено 1988 година.

Безживотните тела ги прнашле врабоени во мотелот. Лекар од итната медицинска служба констарирал смрт, а јавен обвинител наредил обдукција.