Кучето го зграпчи девојчето, родителите за малку ќе умреле од страв, а потоа сфатиле од каква опасност ја спасилo

0

fewgerhrtjty

Родителите на 17-месечното девојче Шарлот решиле да посвојат доберман на кого му дале име Кан. Меѓутоа кучето од претходното семејство претрпело зоставување и спасено е во последен час, а само четири дена откако го посовиле, направи нешто што никој не очекуваше.

Додека Кан и Шарлот еден ден си играле во дворот кучето станало агресивно. На запрепастување на родителите, го турнало девојчето на страна и го фатило за пелената. Потоа се фрлило кучето во една грмушка.

После шокот, мајакта на Шарлота сфатила зошто Кан така се однесува. Кан здогледал отровна змија која доаѓала кон девојчето.

Изреагира, така што наместо девојчето, змијата го канала Кан. За среќа ветеринарите успеале да му го спаст живото и тој денеска се чуствува добро…