Кривогаштани исправено на нозе “За заедничка Македонија” – ДРОН ВИДЕО

BeFunky Collage

Македонија речиси цел месец е на нозе! Народот се крена против така наречената албанска платформа и против формирањето на влада која ќе работи на реализација на странско сценарио.

Покрај масовните граѓански собири во поголемите градови, на нозе се и руралните средини.

Граѓаните на Кривогаштани активно даваат поддршка на иницијативата “За заедничка Македонија”, а така беше и во средата.