Компанијата “СФ-ЕД КОМ ДООЕЛ” нуди првокласно огревно дрво и градежен материјал, со достава на вашата адреса

BeFunky Collage

Фирмата “СФ-ЕД КОМ ДООЕЛ” од Крушево располага со 1/2 класа градежен материјал, штици и талпи од чам,  70% суви.

Цената е по договор, во зависност од количината, а доставата е франко до вашата адреса.

Фирмата “СФ-ЕД КОМ”, исто така располага со првокласно дабово и буково огревно дрво, на територијата на Пелагонискиот регион, Прилеп, Битола и околината, а исто така вршaт испорака и низ цела Македонија, со нивен сопствен превоз, доколку станува збор за поголема количина.

Контакт телефон:

За Битола: 070 208 567
За Прилеп: 070 208 567

IMG_1383

IMG_1671

IMG_2702

IMG_2703

IMG_2704