КАЗНА ОД ГРАЃАНИТЕ ЗА ЛОШО ПАРКИРАЊЕ: Машина за перење и канта боја врз автомобилот

0

Еден Турчин скапо го чинело паркирањето на неговото возило пред приватна зграда, откако бесен жител врз автомобилот му фрлил машина за перење алишта откако на возилото истурил катна боја.

leon-520x280

Несекојдневниот инцидент се случил во Измир. Гневниот сопственик прво истурил боја врз автомобилот на непримерниот возач, но откако видел дека тоа не помогнало, од балконот фрлил и машина за перење, глетка која со неверување била проследена од случајните минувачи.

kola-520x309