Каде ќе допре Божјата рака се’ се претвора во магија: Света Гора под снежна обвивка (ВИДЕО)

0

slika

Снежниот бран од Света Гора направи вистинска зимска бајка. Фотографиите кои ќе ги видите се како слики од уметничко платно.

Погледнете ја магичната страна на Света Гора во зима:

Ф.Г.