Излезе новиот трејлер за “Мумија” – легенда која фасцинира

C8HG_eDWkAAC1tx

“Una Film” го претстави новиот трејлер за епската акциона авантура “Мумија”.

Том Круз ја предводи актерската екипа во спектакуларната, нова филмска верзија на легендата која го фасцинира светот.

Ф.Г.