Започна елиминационата фаза на Светиниколскиот тунир – Нови натпревари и возбудлива фудбалска атмосфера во “Арена Сонце”

0

prva

Уште еден ден исполнет со голема неизвесност и одлична атмосфера. Публиката и денес уживаше во  ден исполнет со квалитетен фудбал.

Светиниколскиот турнир е во полн ек, започна елиминационата фаза. Жешка атмосфера владее на полните трибини, публиката до крај ги бодри своите екипи.

Денес се одиграа следните натпревари:

Пионери – Генерација 2002
1/2 финални натпревари

17:00 Добре Јованоски – О. Долнени
17:50 Рустика – Климент Охридски

Сениори 1/4 финални натпревари

18:40 Тео и Теа – Центар Рубин и Златко
19:30 Фурна Златно Зрно – Инфинити
20:20 Македонија – Слаткарница Шар
21:10 Тобако дисконт Руна Мак – ГОСВ Транс

vtora