Еве како ТВРДОКОРНИТЕ прославуваат: Предновогодишна забава на “Волците” – ВИДЕО

0

volci_proslav

Тие се нашата гордост, тие се душата и цврстината на македонската армија. Специјалната единица “Волци” се одлик на големина, патриотизам и величенственост. За нив многу се зборува, а малку се знае, но делата говорат за нивната љубов и посветеност кон татковината.

Каква што е нивната цврстина и обединетост кога се работи за државата, такво е орото кое заедно братски го одиграа на нивната предновогодишна прослава.

Погледнете: