ДРОН ВИДЕО: Кривогаштани грми “За заедничка Македонија”

 

121312413

Граѓанските маршови на иницијативата “За заедничка Македонија” се одржуваат речиси во сите населени места низ државата. И Кривогаштани масовно се приклучи кон оваа иницијатива, каде исто така граѓаните се кренаа против платформата од Тирана и формирањето на влада која ќе работи за урнисување на унитарноста на државата.

Вака беше синоќа во Кривогаштани: