ДРОН ВИДЕО: ВАКОВ СПЕКТАКЛ СЕ СЛУЧУВАШЕ ВЧЕРА ВО ПРИЛЕП НА ПИВО ФЕСТ

121

Дрон видео кое го отсликува целосниот спектакл и оргомните бројки на посетители кои синоќа како реки се слеаа во Прилеп.

1111

Фестивалската журка завршува вечерва, кога се очекува уште помасовна посета и исполнување на бројката од 350.000 гости за четирите фестивалски вечери.