Грчева до Фрчкоски: Има некој кој поверува дека 70.000 гласови се добиле за “граѓанска опција“?

0

Поранешната пратеничка Солза Грчева на социјалната мрежа Фејсбук му одговори на екс министерот од СДСМ Љубомир Фрчковски за тоа кој им ја напишал платформата на Албанците.

grceva-solza-sdsm-640x295

-Фрчковски се прашува кој им ја пишувал платформата на Албанците од која тој паднал во несвест?! Еве да му помогнам. Драфтот се напиша во Берн, целиот текст во Тирана, а се завери кај нотар во Приштина. И да го прашам. Има некој кој (му) поверува дека 70.000 гласови се добиле за “граѓанска опција“? Е еве ги “граѓанските“ барања, пишува Грчева на Фејсбук.

solza-grceva-fb