Голема крводарителска акција на навивачката група “Мајмуни”

0

14610664_10208869470746749_434747612_n

По повод 30-годишнината од постоењето, навивачката група “Мајмини” во понеделник 10.10.2016 организира голема крводарителска акција.

Сите хумани граѓани кои сакаат да спасат нечиј живот ќе имаат прилика тоа да го сторат од 9 до 16 часот во домот за култура “Марко Цепенков”.

Вечерта пак, во 19:30 часот за време на големиот огномет по повод прославата на 11-Октомври, од навивачката група најавуваат голем спектакл. Нивните членови ќе запалат 150 факли(стробови).