Возеше 40 километри во спротивен правец, па се удри во полиција (ВИДЕО)

0

screenshot_4-33-640x418

Сенегалец со француски пасош, во саботата околу 9 часот на утро, направил вистински хаос на шпанскиот автопат А-92.

Тој возел 40 километри во спротивен правец за на крај да се удри во блокадата која му ја направила полицијата.

Со оглед на брзината со која се удрил во полицијата, полицајците помислиле дека го изгубил животот, меѓутоа се извлекол без потешки повреди.

Ф.Г.