(ВИДЕО) -Сите деца со исти права за подобро утре

0

12106693_1045347588817788_5055953032147790538_n

Учениците од Основното општинско училиште Климент Охридски од Прилеп преку видео на креативен начин објаснуваат кои се права ги имаат децата. Мисијата на нивната работилница е подобрување на информираноста кај децата и кај родителите за важноста на правата на децата во општеството и обезбедување на подобро утре во поглед на почитувањето и обезбедувањето на детските права.

12118694_1045347652151115_7187277261755202005_n 12088302_1045347648817782_8237990164538191225_n 12088596_1045347642151116_972575121181464967_n