(ВИДЕО) ОВА МОРА ДА ГО ВИДИТЕ – Емотивна средба на двајца браќа: Едниот во сириската армија, а другиот во бунтовниците

0

dva-brata-sirija-jt-696x425

Сириската армија полека почна да ги враќа изгубените територии во Сирија, секако ова со помошна големата Русија.

Телевизијата “Alihbaria” објавила видео од средбата на двајца браќа од кои едниот е дел на сириската армија а другиот од бунтовниците и се борел против “Слободната сириска армија” .

Судеќи по снимките на сириската телевизија, целосното ослободување на сириската територија без воени судири е многу подобра опција од крвопролевање.

 

Ф.Г.