ВИДЕО: За миг одмрзнете ги замрзнатите чешми во домот со лесен трик

0

Енормно ниските температури кои ја погодија и Македонија предизвикаа низа на проблеми во сите домови.

cesma

Еден од основните проблеми во зимскиот период е замрзнувањето на чешмите и цевките за вода. Ако и вие мака мачите со тоа погледнете го видеото во продолжение и веднаш почнете со акција.