ВИДЕО: Жешкиот спот на Розга ќе ви ги крене температурата и притисокот

0

Јелена Розга денес го претстави спотот за песната „Отров“, а нејзините фанови веќе коментираат дека таа никогаш не изгледала подобро.

Jelena-Rozga500

-Оваа песна е порака до сите жени секогаш да бидат свои и никогаш во живото т да не го простат неверството – изјавила Розга.