ВИДЕО: Вака изгледа верижен судар на 100 возила

0

 sudar-620x350-97684

Во Канада е забележана температура од -26 степени поради што е запрена работата.

На патиштата во Торонто владее целосен колапс што потврдува и верижниот судар во кој учестуваа над 100 возила.
За среќа сите поминаа со полесни повреди.
Погледнете го видеото: