(ВИДЕО)НЕВЕРОЈАТНА ГЛЕТКА: Замрзнато Охридското Езеро снимено под вода

0

slika

Дел од Охридското Езеро поради ниските температури замрзна, а еден охриѓанец го искористил тоа и снимил неверојано видео од замрзнатото езеро.