Бела бајка која повикува: Крушево плени и остава без здив (ГАЛЕРИЈА)

0

_dsc0826-markukule

Крушево нуди прекрасни услови за скиjaње од декември до почетокот на март. Скијачките терени се наоѓаат непосредно до самиот град на надморска височина од 1400 метри. Погодни се за скијачи професионалци како и за скијачи почетници. Градот е поврзан со ски центарот и скијачките терени преку жичницата. Скијачките терени се наоѓаат на месноста Станич.

_dsc0842-markukule

Последните снежни врнежи го исполнија Крушево со гости од сите краеви на земјата. Во белата бајка уживаат сите. Екипата на маркукуле.мк го посети Крушево изминатиот викенд, со цел да ве потсетиме дека Крушево е секогаш убаво, со далеку поприфатливи цени за храна и престој. Она што многумина го бараат надовр од Македонија, го имаме тука.