АМСM со вонредна информација: Забрана за камиони на Плетвар

0

12773mala4854185485

Воведена е забрана за сообраќај на тешки моторни возила на планинскиот премин Плетвар, информира Автомотосојузот на Македонија.

Забраната е воведена во 10:30 часот.