Што остави зад себе СДС синоќа во Прилеп!? (ФОТО)

0

Синоќешниот митинг на СДСМ во Прилеп, на кој освен лојалното членство на партијата од градот, присуствуваа стотици граѓани од сите краишта на државата, остави пустош на градскиот плоштад “Методија Андонов – Ченто”.

Плоштадот не бил повалкан ниту за “Пиво Фест”. Oбичните раѓани кои не ги интересира политика, беа најмногу револтирани од ваквата слика.

Пластични шишиња, хартија, купишта лушпи од семки и сончоглед….. беа дел од сметот со кој утрово мораа да се соочат комуналците од Прилеп.

Тие кои ветуваат чиста животна средина и главен проект им е чист воздух за сите граѓани, зад себе оставаат еден тон ѓубре.