Шарените се напикаа во управни одбори !?

0

jasen-640x352

Толку од професионализмот и “новиот живот”! Џабе лагите и ветувањата за сите. Повисоките пензии ќе почекаат подобри времиња, тутунарите ветените повисоки субвенции ќе ги земат кога “врбата ќе роди грозје”, ама затоа тие што уништуваа и демолираа ги добијаа своите награди!

Дебелите хонорари ќе ги заслепат за да не можат да го видат чадот од депонијата во Струга и Тетово, дивите верски објекти во националните паркови… А колку убаво звучеа ветувањата…

Владата ги разреши членовите на Управниот одбор на шумскиот резерват Јасен. За нови членови на УО на Јасен се именувани Марјан Даскаловски, Зоран Наков, Ирена Станкоска, Ристо Спасовски и Илми Селмани.