Шани Зигрон – магнет за погледи

170524036.1_mn

Шани Зигрон е израелски модел и една од најубавите девојки од оваа држава.

Израел поседува многу популарни модели, а Шани дефинитивно припаѓа на групата на врвните модели. Позади себе има соработка со многу компании, а се појавувала и во многу познати списанија.
170524036.2_mn
170524036.3_mn 170524036.4_mn 170524036.5_mn 170524036.6_mn 170524036.7_mn 170524036.8_mn 170524036.9_mn 170524036.13_mn