ШОКАНТНО ВИДЕО ! Падна “жртва” во српското реално шоу “Парови”

Ненад Маринкович Гастоз е уапсен денес по налог на Третото опшинско обвинителство, известува српски Курир. Гастоз е уапсен затоа што му ја скрши ногата на Бранислав Радонњич Брендон за време на емитување во живо.

Имено, како што извести организаторот, Гастоз воопшто немал намера да го повреди Брендон.

Погледнете: