Фото: Македонскиот полицаец кој ги собра сите пофалби – сите „му симнуваат капа”

Овој полицаец пријатно ги изненади сите случајни минувачи и доби многу пофалби откако фотографијата се рашири на социјалните мрежи.

На фотографијата на “Задаголот”, се гледа полицаец кој и помага на старица да премине улица и ги носи нејзините кеси од пазар за да не и тежат.