Фото: Има повеќе пари и од Бил Гејтс но погледнете каков скромен автомобил вози

Џеф Безос, сопственикот на “Amazon”, стана најбогатиот човек на светот со богатство од 105 милијарди долари, но за него важи дека е скромен и дека не се расфрла со пари. Пред две години, Џеф се почестил со приватен авион “Gulfstream G650ER”, вреден 48 милиони долари. Со него, тој патува на многу луксузни острови како што е Галапагос, но ипокрај тоа автомобилот му е ваков: