Фаје Миа – магнет за погледи

170523033.7_mn

Фаје Миа е фотомодел и блогерка. Таа е посветена на убавината, модата, фитнесот и патувањата. Таа е родена во Виетнам, а моментално живее во Лос Анџелес.

На својот Инстаграм профил има речиси 100 илјади следбеници.

Виетнамската убавица изгледа совршено, па затоа го добила епитетот “жива барбика”.

170523033.3_mn

170523033.5_mn

170523033.8_mn

170523033.12_mn

170523033.19_mn

170523033.20_mn

170523033.21_mn