Фаталната Колумбијка – Натали Парис

170517079.22_mn

Натали Парис е колумбиска блогерка и фотомодел.

Стана позната благодарејќи на “Тумблр”, а сега најмногу ги користи Инстаграм и Јутјуб, каде има речиси милион претплатници.

Таа е веганка и голем дел од времето посветува на својот изглед, што во комбинација со латино гените и довело статус на вистинска заводница.
170517079.4_mn
170517079.13_mn 170517079.16_mn 170517079.19_mn 170517079.21_mn