ФОТО ЧУДО: “Пијана тераса во Скопје, паднала врз друга тераса?!”

Падна (веројатно) првата жртва на скопската градежна инвестициска треска – балкон на зграда во близина на полициската станица на Бит-пазар се открши како коцка „лего“ што петгодишно дете не ја прикачило како што треба. Ај нека остане само на ова балконче.