(ФОТО) Статус поради кој цел Балкан “плаче од смеа”: “Утрово во автомобилот ми се појави човек на ВЦ ШКОЛКА”

Еден возач од Хрватска стана интернет хит кога на страницата на познат произведувач на автомобили сподели урнебесна порака.

Тој на страницата објави фотографија од контролната табла на својот автомобил со коментар:

 

“Утрово во автомобилот ми се појави човек на ВЦ школка, знае ли некој за што се работи? Повикав сервис, тие ми ја спуштија шлушалката”.

За што се работи проценете сами.

 

А/Г/