(ФОТО) Пронашол мало животинче на улицата и не знаел во што ќе израсне: Денес тие се најверни другари

0

Џеф Лонго пронашол повредено и немоќно животинче на улицата, па одлучил да ја направи вистинската работа.

Додека другите луѓе поминувале покрај него, Џеф го подигнал малечкото животинче од земјата и го одвел во својот дом.

Било толку малечко што Џеф не можел да сфати за што се работи, па фотографијата ја поставил на социјалните мрежи и ги прашал пријателите. Многу од луѓето му рекле дека животинчето нема шанси да преживее, но Џеф не сакал да се откаже.

Ф.Г.