(ФОТО) Прилепските земјоделци на дружба со Ристески: Рекоа: “Бројот 13 единствен избор во недела”

0

Актуелниот градоначалник и кандидат за нов мандат од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Марјан Ристески, денеска во прилепската “Стара чаршија” се дружеше со земјоделците од градот и населените места.

Земјоделците му дадоа  поддршка на Ристески за престојните избори во недела и порачаа дека веруваат оти и понатаму ќе имаат одлична соработка на секое поле со него и локалната самоуправа на општина Прилеп.

А/Г/