(ФОТО) Луд Русин се забетонирал за да докаже дека може да се извлече

0

Луѓето прават секакви глупости само за да бидат популарни на социјалните мрежи. Така и овој Русин ја добил оваа идеа да се забетонира во када.

Откако ја наполнил кадата, тој влегол во неа и чекал бетонот да се зацврсти.

“Се чувствував како да носам оклоп”, рекол Александар Тарасов. Поради овој експеримент тој се здобил со повреди на градниот кош. Тој додаде дека сопственикот на станот не знаел за неговите планови за бетонирање во кадата.

Ф.Г.