(ФОТО+ВИДЕО) Актерот од популарната серија “Игра на тронови” пронајден мртов во фрижидер ?!

Сите некогаш сакаме да се пошегуваме. Но се случува и да ги преминеме границите, а токму тоа го направи познатиот актер Кит Харингтон.

Дури сега е објавено видеото на кое Кит сакал да се пошегува со својата девојка, во почетокот на април. За светскиот ден на шегата и приредил изненадување кое ја шокирало. Тој тајно ја вклучил камерата како би ја снимил нејзината реакција.

Ф.Г.