ТИКЕТ НА ДЕНОТ: Предлог типови од Норвешката фудбалска лига

sport11

МАРКУКУЛЕ ТИПОВИ НА ДЕНОТ:

Розенборг – Тромсо – тип 1

Молде – Согдал – тип 1

Бран – Сандерфјорд  – тип 1

Дополнително ви ги нудиме следните типови:

Хајдук – Локомотива Загреб – тип 1

Норчепинг – Калмар – тип 1

Ридинг – Фулам – тип ГГ3+

Данди Јунајтед – Фалкирк – тип 1