Стави “Ајфон” и “Самсунг” во врела вода – едниот преживеа (Видео)

На популарниот Јутјуб канал “TechRax” се појави тест во кој нов “Самсунг” и “Ајфон” мобилни телефони беа ставени во врела вода.

Телефоните беа во функција, но и во моментот на ставањето во водата нивните екрани беа вклучени. Меѓутоа, едниот му одолеа на предизвикот, а другиот не, погледнете: