Сомалиски пирати сакале да ограбат брод: За нивна несреќа бродот припаѓал на руската воена морнарица (Видео)

0

Што ќе се случи кога група самоуверени сомалиски пирати ќе одлучат да нападнат руска воена морнарица?

Тоа им беше најголемата грешка во животот. И последна.

Со Русите нема шега ! Тие воопшто не дозволија пиратскиот брод да им се приближи. Најпрво упатија предупредување, а потоа…