Сензуалната Наташа Борозан ќе ви го разубави денот

170613017.15_mn

Наташа Борозан е манекенка од Мостар, а поради работата врзана за модата веќе подолго време живее во Милано.

Во Италија е едно од најпознатите лица, па за неа често пишуваат италјанските списанија.

Наташа е висока 179 цм, а нејзините нозе го озвојуваат секој маж. Сензуална и со необични црти на лицето, со заводлива боја на очи, остварува неверојатна кариера на модел.

170613017.1_mn

170613017.16_mn

170613017.20_mn

170613017.22_mn