“Секс на прилепски начин” – Најновиот скеч на “Смеа и солзи” ќе ве насмее до бесвест! (ВИДЕО)

Битолчаните од “Смеа и солзи” со нов скеч.

Дознајте што е тоа “Секс на прилепски начин” и во што е толку посебен од сите останати.

Ќе плачете од смеа!