“Само за 2 месеци првиот ГРАНДИОЗЕН ПРОЕКТ на Општина Прилеп?!” (ФОТО)

“Саниран” дефект со чудна материја…. на улицата “Кузман Јосифоски – Питу” во близина на основното училиште “Климент Охридски”.